Ultima săptămână de înscrieri pentru școlile de fotografie din România!

Nu uitați de termenul de finalizare a înscrierilor școlilor la Salonul Fotografului Român (salon susținut de firma AME design), ediția a II-a! Acesta este: 31 ianuarie 2015, inclusiv.

Până acum am primit cererea de înscriere de la 18 școli (cursuri de fotografie, workshop-uri/ture foto, etc) din toată țara (Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Sibiu, Timișoara, Tulcea) ceea ce este foarte bine din punctul de vedere al reprezentativității a ceea ce înseamnă învățarea fotografiei în România, într-un cadru (mai) organizat.

Reamintesc, pe scurt, calendarul și pașii necesari pentru participarea la acest eveniment.

  • data limită de înscriere a școlilor este 31 ianuarie 2015, inclusiv. Înscrierea se face prin trimiterea cererii de înscriere. În 3 februarie, voi trimite tuturor școlilor înscrise, numărul de tablouri alocat fiecărei școli, în funcție de ponderea criteriilor de departajare trecute în cererea de înscriere;
  • data limită de primire a fișierelor și a borderoului este 12 februarie 2015;
  • data limită pentru încheierea jurizării fotografiilor este 15 februarie 2015, ceea ce înseamnă că înscrierea fotografiilor trebuie făcută până în 12 februarie, pentru a lăsa 3 zile de jurizare. Dacă școala respectivă dorește să se implice în primirea și pregătirea fișierelor celor care au parcurs acele cursuri (pentru a fi siguri că fotografiile vor fi pregătite conform cerințelor) o poate face fără probleme. În această situație, participanții nu mai trebuie să trimită organizatorului, ci direct școlii în cauză, iar reprezentanții acestora vor trimite selecția finală de fișiere pentru expoziția printată și/sau pentru web la data încheierii jurizării, adică pe 15 februarie. Această derogare de la regulament mi-a fost solicitată de către unele școli. Anunțarea rezultatelor (selecția pentru web și selecția pentru print)  va fi făcută la câteva zile după această dată, dar imaginile vor fi făcute publice după încheierea expoziției (sfârșitul lunii martie).
  • Un scurt set de întrebări&răspunsuri actualizate, tocmai pentru a vă ajuta la înțelegerea cât mai exactă a ediției din acest an se poate găsi aici.

Marcel Eremia, luni 26 ianuarie 2015 la 10:00

 

© Marcel EremiaDoriți să scrieți ceva? Vă mulțumesc!

Subscribe without commenting


© 2009 blogul lui Marcel Eremia. Toate fotografiile sunt proprietatea Marcel Eremia
AME design - LARGE FORMAT DIGITAL PHOTO PRINTING

Citește articolul precedent:
SIAFR este acum la Râmnicu-Vâlcea!

SIAF este vernisat la Râmnicu Vâlcea După ce a fost expus la București, Salonul Internațional...

Detalii despre Salonul Fotografului Român – ediția a II-a

Ca urmare a unor întrebări punctuale și a cerinței precizării unui calendar de înscriere, actualizez și...

Fapte de început de an!

Prima faptă pe care o  pun în aplicare, de după această (cam) lungă vacanță, este de...

Închide